Relatietherapie in Heerlen

Wanneer ga je naar Relatietherapie Heerlen?

Waarschijnlijk is er heel veel niet meer. Je bent elkaar kwijt, het contact, het gemak van elkaar begrijpen, samen op weg zijn. Misschien vliegen jullie elkaar wel constant in de haren. Of, juist het tegenovergestelde: jullie leven op twee eilandjes. Maar er is nog wel iets. Misschien zijn het de kinderen, misschien de herinneringen, misschien de liefde, of een beetje van alles. Je wilt nog. Je ziet jullie nog. Je hebt nog hoop. En je wilt er aan werken. In dat geval kan Relatietherapie Heerlen jullie bijstaan.

Het probleem speelt tussen jullie

Vaak lijkt het alsof één gelijk gaat krijgen en de ander ‘het allemaal gedaan heeft’. Jullie zullen snel merken dat dat soort vragen in mijn behandeling geen enkele rol spelen. En dat het uitvlechten van jullie chemie het werk is. De patronen die jullie in de loop der jaren samen ontwikkelden, zijn hardnekkig. Omdat het er zo diep ingesleten is, reageren jullie in automatismen. Jullie gedrag is voorspelbaar en bijna altijd hetzelfde. En dát gaan we als eerste doorbreken. Zodat jullie weer met elkaar in gesprek kunnen komen.

Communicatie is de sleutel

Vaak is het zo dat in het web van jullie wisselwerking de problemen bijzonder gecompliceerd lijken en dat de oplossingen opvallend simpel blijken. Open communicatie is de sleutel!

Contact psycholoog Heerlen – de weg naar herstel

Wil je persoonlijk advies? Bel dan vrijblijvend met ons secretariaat. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen je goed helpen. Ze zoeken voor jou de juiste psycholoog bij jou klacht en kunnen gelijk een afspraak inplannen bij een psycholoog. Dit kan vaak zonder wachtlijst, waardoor jij snel bent geholpen. Bel ons op: 085-4014720.