Trauma verwerking met therapie in Heerlen

Een trauma is een indrukwekkende gebeurtenis in je leven. Iets dat je hebt meegemaakt, of iets dat je gehoord of gezien hebt dat op je netvlies gebrand blijft. Voor de rest van je leven.

Je lichaam als leidraad

Waar je jezelf met je gedachten nog wel eens voor de gek kunt houden is je lichaam een feilloos instrument om de diepere processen in jezelf te herkennen. Ik leer je met compassie de blokkades in je lichaam te vinden. Door met aandacht te luisteren naar wat je lichaam vertelt help je jouw lichaam de geblokkeerde energie los te laten. Het vinden en vrijlaten van die energie is heel praktisch, cliënten vinden het fijn concreet iets te kunnen doen en zijn in de regel verrast van wat hun eigen lichaam ze allemaal kan vertellen.

Met compassie

In de behandeling leer je met compassie naar je eigen lichaam luisteren en geblokkeerde energie loslaten.

De kracht van je lichaam

Voor wie geen idee heeft van de kracht van het lichaam, denk maar aan de buikpijn die kinderen hebben als ze iets naars moeten gaan doen. Of de knoop in je schouder, de hoofdpijn die ineens kan komen opsteken in een moeilijke situatie. Of: een burnout, waarin je lichaam je letterlijk een halt toeroept. We zijn een beetje verleert goed naar ons lichaam te luisteren. In de therapie leer je dat helemaal herstellen.

Praktisch en met inzicht

Zodra je met compassie naar je lichaam kunt luisteren kan het genezingsproces beginnen en krijg je meer inzicht in de betekenis van je trauma.

Contact psycholoog Heerlen – de weg naar herstel

Wil je persoonlijk advies? Bel dan vrijblijvend met ons secretariaat. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen je goed helpen. Ze zoeken voor jou de juiste psycholoog bij jou klacht en kunnen gelijk een afspraak inplannen bij een psycholoog. Dit kan vaak zonder wachtlijst, waardoor jij snel bent geholpen. Bel ons op: 085-4014720.